/pojkeee

make an avatar


- Jag & mitt hjärta blir taskiga på natten


- För att jag kan


- Det är så vi rullar i ghettot


- Skulle det få dig ändra dig

Jag har satt mig ner i vägran för att låta det fortsätta, och det är inte du det är jag det passar in så bra nu men jag lovar dig att så länge du vill, har det inte samma innebörd som vi en gång sa. Och att jag måste hitta någon att skylla på för det här är egentligen meningslöst så jag borde väl resa mig upp och antingen säga att vi tar rätt riktning eller anklaga mig själv och skrika jag är skyldig. Men är hon det då?
Jag ber om ursäkt för mitt beteende men det gör väl alla ibland, eller hur.

- Rubrik

Axel & jag ska göra middag och fruktsallad. Amalia är less på sitt hår & min far är iväg inatt och såååeh. Kör på mittbena, chao.

- Jag har en snygg hand och en felmålad

Nu äntligen är alla julklappspengar spenderade på kläder och andra onödiga köp! Handlade två linnen, två nagellack & kräm idag för det sista. Ändå ett bra avslut, fast än jag kommer sakna att kunna köpa vad som än faller mig i smaken med en gång. No more impulsköp, nu är jag fattig och olycklig igen.
Axel kommer snart hit & det blir nog inte mycket mer spännande än att vi ligger och latar oss framför filmer eller nåt hela kvällen. Lucky meeee börjar inte skolan förrän på onsdag så imorgon ska jag sova så länge jag kan. Som ett annat avslut. Nu är julen slut.

- Chokin' on the dust


- Mr. Sandman bambambambam...

Hallådär!
Jag har faktiskt saknat elsa. Vi tog kvällen med storm - satt och tjocka oss på bio. Vi såg The next three days & it turned out to be den bästa filmen på länge. Shit vad Russell Crowe är snygg, slutar aldrig påminnas! Kom hem för en stund sen & nu borde jag väl sätta mig med pluggettttt. Näe, tar det imorgon, innan utvecklingssamtalet!!! Vi hörs små grisar!

- What if we got it all wrong

Aloha fränder! Bilden är från nån kul natt jag satt hemma själv...som de flesta framöver.
Idag har jag tagit en runda på entré i min ensamhet och shoppat loss, rätt underhållande när man ändå bara väntar på sin dryga pojkvän som inte ens är kapabel till att använda sin telefon. Jag måste plugga hela dagen egentligen men jag tror jag skjuter upp det till ikväll istället. Pappa är iväg och köper kinesisk mat till mig & jag kan bara säga att de e cool.

- Svårt att övervinna svarta moln, eller vad säger du

Reser sig upp igen i hopp om att denna gången håller man sig på fötterna men inser snabbt att nej, hela vinterns syfte är ju att gå i ide. Prioriterar det man inte borde för det är vad man prioriterar bäst, det är ju så man håller sig längst ut på linan så länge som möjligt, inte för att det leder till varken lycka eller sorg men vad ska man göra när färgen sakta rinner ur händerna på en & man inte längre hittar en väg till stabilitet eller trygghet.

- LOOOVE

Aloha!
Idag lämnar jag ghettot efter två hårda nätter & flyr hem till far. Nu ska jag & axl tulip äta frukost så på återseende kära läsare................................

- Gott nytt åååår!


RSS 2.0