- Jag är så dålig på att planera

En förmiddag på stan med flatisen för att leta kalaskläder till nyår. Vi hittade ingenting mer än ett datorfodral(skydd??) till mig & en present till claudia. Måste alltså vara lite kreativ med det jag har i min garderob buhuhuhuhuhu jaja det ska nog fungera någorlunda, annars får jag väl springa ut en snabbis imorgon också. Fan, borde köpt nåt på nordstan när jag var i göteborg, men jag ska inte klaga, jag shoppade rätt mycket ändå.
Jag hade gärna spenderat nyår i höör med axl tulip, men istället blir det saknat folk & förmodligen lite nytt. Ändå rätt najzzz.

söta

- Sex in a hotel room

Hallå vatos, nu ligger jag & chillar i en säng med min partner på ett hotell i göteborg! Idag har vi shoppat loss & firat fars födelsedag med ett par rosa tofflor i present...(glömde min riktiga i malmö så det blev lite impulsköp därva)
Bjuder på två söta bilder från vårt femstjärniga hotell & sen ska jag prova jacuzzin he-he...
(bilderna är tagna med min nya kamera jag fick i julklapp av pappan igår)

- Detaljerna är det som syns

- weheartit igen

- Dan före dan

Idag har jag införskaffat en finfin byxdress som jag nu är iklädd & ikväll ska jag fira jul med min gamla väninna. Jag måste städa. Nu ska jag äta med axel surpuppan. Puss
(Det är nu när man får klappar som vintern börjar uppskattas en aning, & det är väl rätt bra att inleda julen med en fin vän jaja vad dillar jag om..)

- Kloka ugglor dillar ju bara runt

- Thrilld & weheartit

- Nostalgi

Bilderna är från malmöfetivalen 2010, alla tagna av amalia som ni finner här.
Saknar sommarn och sista bilden är fin egentligen. Varför bilderna inte blir bredare än 500 är för att Amalia bestämde sig för att dem skulle vara så små på hennes blogg i somras & hon inte kan skicka de stora. Tyckte det var värt det ändå.

- Jag gillar inte människor

20: Fotbollsdag
21: Avslutning
22: Robban blir gammal
23: Beger mig till mamma & fira jul med flatisen
24: Ingenting
25: Kolla narnia
26: Mormor & morfar
27: Fira jul med min partner samt köpa mina fina kängor



RSS 2.0