- Babybooo


- "No one but ourselves can free our mind"

från we♥it
& litet citat av Bob Marley i rubriken

- Jag lär tveka på verkligheten men aldrig är jag vilsen

från weheartit

- Trött och sådära

Eftersom jag bara varit på studiebesök idag slutade vi tolv vilket inte gjorde mig någonting alls. Åkte hem & satte mig på balkongen & sola fejset en timme, det gjorde mig glad. Senare idag sticker jag till mamma mu & crashar där. Har för övrigt inget mer att säga er för tillfället så vi hörs. Och förlåt för så få inlägg senaste tiden.


- Crazy sunday



- Be a lady, not a drunken skank

from weheartit

- Ursäkta bloggtorkan och sådär

Jag har varit sjuk så mycket och inte hållit min trogne dator sällskap den senaste tiden, vilket den nog egentligen varit ganska pleased with eftersom det är så gammal och skrotig nu... Hur som helst, för att bryta mina såååå roliga rutiner these days har jag idag träffat min kära vän Amalia, och visst var det trevligt att catch up a little. Vi träffas alldeles för lite men ingen av oss har egentligen särskilt mycket tid skulle jag gissa och sålänge vi inte tappar vårt fina band klagar jag inte!
(Här ska det komma nytt stycke men det förstår inte Google Chrome)
Tanken var egentligen att jag skulle hitta en bikiniunderdel jag sett på H&M's web men fick sorgligen nog höra att de inte finns i butik. Så istället köpte jag ett par solbrillor jag redan en gång köpt och lämnar tillbaka och en tröja. Najs. Ska be pappa beställa från webben när han kommer hem.
.
(old pic helt crazy)

RSS 2.0