- Family first

Hittade en söt bild på faster & farfar från förrförra sommarn i tyskland när de åkte helikopter. Träffar dem i helgen.

- Dyrbaraste


- På väg mot fezt igårkväll

Bjuder på en bild på höörkillarna vi hämtade upp på vägen till elsas sextonårskalas. Kan väl säga att det var inte så kul att städa där dagen efter. Fast iofs låg jag mest i soffan och halvslumrade under tiden som de andra städade. Typ.

- Roligt inlägg

Har införskaffat lite nya plagg jag ska bära på fredagkväll & andra små äääärenden som vuxna gör! Ska till IKEA senare, tack & lov för det.
Hjärtat kommer hem tidigt imorgonbitti vilket betyder att jag måste gå upp alldeles för många timmar i förväg. Men min fine fine pojke är värd det för hur mycket har jag inte saknat honom egentligen? Makalöst mycket, det är helt galet. Hjärtat2 kommer hem lite senare och henne träffar jag nog inte förrän framåt kvällsdags ha-ha. Nu ska jag plugga...eller kanske kolla en film!
Tjingeling

- Wakey wakey


- Opepp på livet och sånt

Lovet har väl inte visat sin roligaste sida än om man får uttrycka sig på så vis. Kan vara för att både hjärtat och hjärtat2 inte är i stan förrän på fredag. Dessutom fick jag reda på att Elsas fölsefezt inte längre ska vara maskerad vilket var väldigt tråkiga nyheter eftersom jag och Amalia redan köpt våra fina indianplagg! Vi får göra en egen maskerad helt enkelt. Ska laga tidig middag med far idag, torsk och potädår!
Här ser jag iallafall inte så opepp ut... så jag tänkte neutralisera inlägget lite så det inte bara blir tråkigt, he-he.

- Och så vidare

Efter frustrerande tjut och arga miner har jag fått av min läkpiercing och stoppat in en annan stav i mitt köttiga hål i naveln! Känns hur bra som helst. Och fin var den, tack i efterskott Axel.
Idag känns lite som en söndag. Klockan är över två och jag har egentligen bara spelat piano & ritat resten av tiden jag varit uppe. Drömde för övrigt något så konstigt att jag vaknade av att jag snörvlade i min ensamhet... och jag som är så positivt ser det som ett tecken på att jag iallafall inte tappat känslorna.
Jag ska snart ut en runda (för det är ju så kul i det här vädret) och köpa olivolja. Om ni undrade små hönor.
söt bild på mamma jag gjorde för läääänge sen

- Men skulle det förändra någonting

Jag har nu bott hos mamma fler dagar än bestämt efter tråkigt besked av far min. Och det är faktiskt svårt att välja hur man ska se på saker och ting när man fortfarande är omedveten om vilken syn av livet som förloras inom alldeles för få år. Och kanske borde det inte ens komma som en chock men jag som aldrig varit så insatt fick plötsligt skäl till att vara som en plåster på min farfar. Jag älskar ju honom.

What if we got it all right this time, when it's not all right at all

- We like it rough

- we♥it

- Grattis min skatt

Ett halvår är så litet jämfört med livet,
men livet är så litet jämfört med oss.

- Kul liv man har halv två på natten...med amalia


- Jag är så vilsen nu och vill bara hitta hem

stoooor bild osv

- Mm cake


-

sometimes i wonder how you stay so sad
sometimes i wonder how you don't go mad
when you're so beautiful

- We heart it


- Looooco


- Mys

Jag & axeln spenderar helgen i småååland hos mina farföräldrar. Har saknat dem lite!
Först ska jag plugga en del. Var förresten på jakt efter ett hopprep idag inne på BR men såklart ska de inte ha det denna säsongen. Go fuck urself.

- Bebis

Eftersom detta börjar kännas som en gif-blogg gör jag nu ett inlägg utan bilder at all. Idag är jag hemma från skolan & mina kära vänner smsade att jag hade alla rätt på nutidsfrågorna (wihoooo tack för att jag sitter bredvid joel typ).
Ska nog dra mig till axels lya i eftermiddag/kväll om det går för sig.
Förresten har jag bytat rum med pappa och äger numera det stora med balkong. Helt okej faktiskt, men det är så rymligt så jag tror jag måste köpa mer saker att täcka väggarna med.. vilka problem!
puz mina sockertoppar!
(förresten, när man använder google chrome blir det inge styckeindelning.......)

RSS 2.0